top of page
IMG-20231128-WA0008.jpg

Emma- Linea M. Kleemann

IMG-20231128-WA0009.jpg

Familien Merkesvik Kleemann

loge kun bildet_edited.jpg

Litt om oss

Vi er en familie på 5, som bor på Askøy utenfor Bergen. Vi er en hundeglad familie, som har drevet med hund i mange år.

Trine har vokst opp i en familie med stort fokus på hundehold, og har bred erfaring innen mange ulike grener i hundearbeid. F.eks. lydighet, spor, besøkshunder og redningshunder.

Familien har i alle år vert aktivt med i forskjellige hundesporter. Da spesielt med schæferhunder som var rasen vi drev med før. Helge har også hatt hund store deler av livet, men ble mer aktiv i hundesporten da vi fikk vår første eurasier Kira. Nå sitter han som medlem i styre til Norsk Eurasierklubb.

Vi har et stort ønske om å fremme rasen på en positiv måte.

I Villevestland kennel ønsker vi å ha fokus på mentalitet, helse og eksteriør. Vi følger rettningslinjene som raseklubben setter, for å ivareta rasen i sin helhet.

Vi ønsker å avle frem sunne og friske Eurasier, som kan brukes som brukshunder, utstillignshunder og famieliehunder. Vi mener at målet skal være en komplett hund som har god mentalitet, sunnhet og et godt rasetypisk eksteriør.

Som valpekjøper skal du kunne stille krav til oss, på samme måten som vi stiller krav til deg. For oss er det viktig at valpene kommer til hjem, som har satt seg godt inn i hva det vil si å skaffe seg en Eurasier. Det er viktig at valpene kommer til et hjem hvor de blir behandlet med respekt, kjærlighet og blir tatt godt vare på som de unike individene de er.

Hjertelig velkommen til VilleVestland kennel!

IMG-20231128-WA0006.jpg

Trine Merkesvik

Helge Kleemann

IMG-20231112-WA0001_edited.jpg

“Animals are such agreeable friends—they ask no questions, they pass no criticism.”

George Eliot

bottom of page